Meer informatie of een offerte aanvragen? Bel ons op 078 619 90 10 of vraag direct online aan.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Bel ons op 078 619 90 10 of vraag direct online aan.

Watertransport

Wist u dat watertransport de meest voordelige en efficiënte manier is om uw goederen van A naar B te brengen? Schepen hebben de grootste opslagcapaciteit van alle vervoersmiddelen, waardoor minder transportbewegingen nodig zijn. Ook zijn ze bijzonder geschikt om uiteenlopende soorten goederen te vervoeren - of het nu om containers, bulk- of projectlading gaat.

Offerte aanvragen

Watertransport in de binnenvaart

Een slimme keuze

Bij Pro-Log helpen we u graag van de bovenstaande voordelen gebruik te maken. Als logistiek dienstverlener op het gebied van watertransport staan wij voor u klaar. We bieden passende oplossingen voor uw binnenvaarttransport en verzorgen de scheepsbevrachting van overslag tot vervoer. Maatwerk en betrouwbaarheid staan gedurende het gehele proces voorop. Zo bent u vanaf het begin tot het eind verzekerd van de beste service.

Bent u op zoek naar een ervaren partner voor uw watertransport? Wij helpen u graag met een vervoersoplossing op maat. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan of bel ons op 078 619 90 10.

Pro-Log, uw partner in efficiënt watertransport

Pro-Log is een van de grootste en meest ervaren dienstverleners op het gebied van watertransport in de binnenvaart. Door zorgvuldige keuzes en plannen te maken, afgestemd op uw specifieke situatie, pakken we uw logistieke vraagstuk zo efficiënt mogelijk aan. Dat scheelt niet alleen in uw kosten, maar ook in de onze.  

Van overslag tot laden, van verschepen tot lossen, bij Pro-Log bent u aan het juiste adres. Of u nu één container wilt vervoeren of begeleiding zoekt bij een volledig transportproject: onze medewerkers gaan direct op zoek naar een oplossing voor uw situatie.   

Voor uw gemak verzorgen wij ook verschillende lijndiensten en trajecten waarvan u gebruik kunt maken. Wilt u hier meer over weten? Hier vindt u alle informatie over onze lijndiensten en vaartrajecten.

 

 

Een schip voor ieder type watertransport

Met onze veelzijdige vloot van 80 vaartuigen kunnen we u ondersteunen bij allerlei vormen van watertransport. Of u nu containers, bulk of projectlading wilt vervoeren, in Nederland of internationaal—Pro-Log staat voor u klaar met een snelle en stipte service. Onze ervaren specialisten bepalen graag samen met u wat de meest gunstige oplossing is voor uw scheepsbevrachting.  

Onze vloot bestaat uit verschillende soorten schepen. Onze kleinere scheepstypes zijn bijzonder geschikt voor de waterwegen van Nederland, België en Duitsland. Met afmetingen van 63 x 7,20 meter en een laadvermogen van 800 ton kunnen ze zo’n 80% van de vaarwegen bereiken. Ook helpen we u graag met het vervoeren van grotere volumestromen. Voor omvangrijk transport over water hebben we schepen met een capaciteit van 90 tot 350 TEU beschikbaar.

Pro-Log: watertransport op maat 

Pro-Log is dé specialist in watertransport voor de binnenvaart. Dankzij onze kennis, ervaring, creativiteit en uitgebreid netwerk kunnen wij voor elke vervoerskwestie een passende oplossing vinden. Geen transportvraag is ons te gek. Wij helpen u graag met onder andere de volgende diensten: 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw watertransport? Wij gaan graag voor u aan de slag. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons op 078 619 90 10.

Direct een offerte op maat aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 1 werkdag een reactie.

Meer informatie of liever telefonisch contact?

Bel ons op 078 619 90 10.

Of klik hier voor de persoonlijke contactinformatie van onze collega's.

Openingstijden kantoor: ma. t/m vr. van 08.00 - 17.30 uur.

Vraag een offerte aan bij Pro-Log B.V.

Meer informatie of direct een offerte 
op maat aanvragen?

Neem contact met ons op