Meer informatie of een offerte aanvragen? Bel ons op 078 619 90 10 of vraag direct online aan.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Bel ons op 078 619 90 10 of vraag direct online aan.

Pro-Log

Pro-Log is opgericht in 2004 en inmiddels uitgegroeid tot dé specialist in containerlogistiek via binnenvaartschepen. Met ons logistieke team van 11 collega's houden wij ruim 80 vaste en vele externe schepen in de vaart, waarmee wij een van de grotere spelers op het gebied van containervervoer over de binnenwateren van Nederland zijn.

Waarom Pro-Log?

In de afgelopen 10 jaar is Pro-Log hard gegroeid, vooral dankzij onze onderscheidende voordelen die we ook graag waarmaken:

  • Bij ons is maatwerk standaard. Of u nu uw vracht wilt laten vervoeren, of uw schip ter beschikking wilt stellen; we bekijken altijd wat het beste past bij uw wensen, tegen een zo gunstig mogelijke tarief.
  • Wij geloven niet in gescheiden afdelingen. Bij ons heeft u persoonlijk contact met één van onze logistieke adviseurs. Zo weet u precies wat u aan ons heeft en hoeft u niets onnodig twee keer uit te leggen.
  • Wij zijn geen negen tot vijf partij, maar voor onze klanten en partners 24/7 bereikbaar.
  • Als het gaat om vervoer over water zijn we dé partner in Nederland, met uitgebreide contacten en ervaring.

Geschiedenis van Pro-Log

Pro-Log is opgericht in 2004 met als specialisatie "het vervoer van containers over de binnenwateren" en heeft haar kantoor in Zwijndrecht.

Aanvankelijk zijn wij gestart met een vloot van 10 kleine binnenvaart schepen, de zo genoemde trucks over water. Deze schepen kunnen 32 Teu op 2 lagen vervoeren. Hiermee zijn wij in staat geweest om de inland terminals die in het achterland aan de kleinere vaarwegen zijn gevestigd te bedienen. Na een flinke groei van het aantal inland terminals in de jaren 2005, 2006 en 2007 is onze vloot uitgebreid van 10 tot ca. 80 vaste schepen op dit moment. De schepen variëren in capaciteit van 32 Teu tot 365 Teu.

Met ons team van 11 gespecialiseerde medewerkers en ongeveer 80 schepen vervoeren wij op jaarbasis meer dan een miljoen Teu voor onze opdrachtgevers binnen Nederland, maar ook over de grenzen naar België, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Hierbij maken wij gebruik van de meest geavanceerde plan software. 

 

 

Bevrachting en planning

Een deel van onze vloot wordt ter beschikking gesteld aan klanten met eigen ladingstromen. Voor het andere deel verzorgen wij de dagelijkse bevrachting in de vrije markt. We maken de afspraken, contacteren de havens en zorgen ervoor dat de schepen op tijd worden beladen en op tijd naar de volgende bestemming kunnen varen. Ons team bestaat uit betrokken en goed opgeleide werknemers die elk hun specialiteit op gebied van planning dan wel bevrachting hebben.

Duurzaam varen met Pro-Log

Pro-Log beschikt over diverse schepen die in het bezit zijn van een Green Award. Mede dankzij een katalysator, een roetfilter en een energiezuinige hoofdmotor hebben de schepen dit keurmerk gekregen. 

Pro-Log heeft met haar logistieke diensten over water oog voor innovaties en de duurzaamheid van de binnenvaart. Daarom dragen wij met trots het Blue Road logo. Met dit overkoepelend merk geeft de binnenvaartsector aan zich bewust te zijn van de impact van vervoer over water op mens en milieu. Blue Road zorgt voor verduurzaming van de sector door verbintenis en kennisuitwisseling.

Vraag een offerte aan bij Pro-Log B.V.

Meer informatie of direct een offerte 
op maat aanvragen?

Neem contact met ons op