Meer informatie of een offerte aanvragen? Bel ons op 078 619 90 10 of vraag direct online aan.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Bel ons op 078 619 90 10 of vraag direct online aan.

Projectladingen

De binnenvaart regelt het vervoer tussen havens, terminals en laad- en losdocks. Als u voor de binnenvaart kiest, dan kunt u rekenen op duurzaam vervoer. Binnenvaartschepen bieden een grote capaciteit, zijn betrouwbaar en zijn flexibel in te zetten. Steeds vaker wordt de binnenvaart ingeschakeld als transportoplossing voor projectlading. Voor iedere vaarweg of ladingafmeting is wel een geschikte oplossing te bedenken. 

Als het gaat om vervoer over water zijn wij uw partner in Nederland, met een groot netwerk en ruime ervaring. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten transporten, zoals containerlading, special cargo, projectlading en bulktransport. Vanuit verschillende havens vervoeren wij uw vracht van A naar B. Tevens denken we met u mee over de stuwage van uw projectlading. Door ons kennis van zaken en ruime ervaring zijn wij altijd in staat uw lading veilig, just in time en tegen concurrerende tarieven te vervoeren.  

Verschillende projectlading aanvragen

Pro-Log is uw expert als het om transport over water betreft. Voor grote producten, maar ook voor alles wat niet in een vrachtwagen past, maar eigenlijk te klein voor een schip. Die producten nemen we mee als bij-lading, en zetten deze bijvoorbeeld naast containers in het ruim. Op onze kennis, kunde en connecties kunt u bouwen. Wij kunnen u met elke bevrachting en verscheping helpen. Een recente opdracht bestond bijvoorbeeld uit het vervoeren van vakantiehuisjes. Geen klus is ons te gek! Neem contact op voor de volgende projectlading aanvragen:

  • Transportaanvragen op het gebied van containerlading, projectlading of bulktransport
  • Eenmalige en langdurige transportopdrachten
  • Deellading en complete scheepsladingen
  • Lijndiensten binnen Nederland en voor internationaal vervoer naar België, Noord-Frankrijk, Duitsland en Zwitserland tot Basel.
  • Wij kunnen een grote capaciteit aan met onze 11 specialisten en 80 schepen

Belangrijk om te weten: wij zijn 24/7 voor u bereikbaar.

Pro-Log is uw samenwerkingspartner

Wij zijn dé specialist in containertransport over water via binnenvaartschepen. Wij denken graag met u mee over uw logistieke uitdaging. Betrouwbaarheid, veiligheid en snelheid staan bij ons voorop. Wij kennen de vaarroutes en de regelgeving en het gaat bij ons altijd om maatwerk. We bekijken graag samen met u per vracht wat er nodig is. Wilt u uw vracht laten vervoeren? Of wilt u uw schip beschikbaar stellen, omdat deze leeg is? Laten we samenwerken!

Contact opnemen

Bij ons krijgt u een vast contactpersoon, zodat de verwachtingen duidelijk zijn en wij u sneller kunnen helpen. Wilt u meer weten over projectladingen via Pro-Log? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze diensten. Liever even bellen? Dat kan ook! Wij zijn te bereiken via +31 78 619 90 10.

Vraag een offerte aan bij Pro-Log B.V.

Meer informatie of direct een offerte 
op maat aanvragen?

Neem contact met ons op