Meer informatie of een offerte aanvragen? Bel ons op 078 619 90 10 of vraag direct online aan.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Bel ons op 078 619 90 10 of vraag direct online aan.

Containertransport prijzen

In het kader van kostenreductie onderzoeken veel bedrijven de mogelijkheden van alternatieve transportmogelijkheden.
Eén van de veelbelovende opties is transport in containers over het water. Logistiek dienstverlener en specialist in containertransport Pro-Log realiseert dagelijks voor veel klanten het containertransport en is hierdoor in staat haar prijzen laag te houden.

Advies over prijzen container transport

Door de vloot van 65 schepen en veel kennis en ervaring is Pro-Log in staat haar afnemers optimaal te informeren over het minimaliseren van de prijzen. Zo zijn containertransporten goedkoper wanneer de levertijd verder weg ligt, de lading kan worden gecombineerd met een andere lading of wanneer de klant de juiste aandacht besteed aan de verpakking van zijn lading. In nauw overleg wordt de beste oplossing bepaald.

Tot slot bemiddelt Pro-Log als bevrachter ook in de prijzen voor containertransport bij alternatieve vervoerders. Klanten kunnen het onderhandelingstraject met een gerust hart uit handen geven.

Maatwerk en overleg

Ieder containertransport betekent maatwerk. Oók met betrekking tot de prijzen. Neem voor meer informatie of een offerte vrijblijvend contact met ons op.

Vraag een offerte aan bij Pro-Log B.V.

Meer informatie of direct een offerte 
op maat aanvragen?

Neem contact met ons op