Meer informatie of een offerte aanvragen? Bel ons op 078 619 90 10 of vraag direct online aan.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Bel ons op 078 619 90 10 of vraag direct online aan.

Container transport Rotterdam

Container transport Rotterdam nodig? Pro-Log is gespecialiseerd in containervervoer over water en heeft een goede uitgangspositie om uw containers van en naar Rotterdam te transporteren. Als barge operator in de Rotterdamse haven hebben wij na 15 jaar inmiddels een goede naam opgebouwd. Graag zijn wij uw partner voor container transport van of naar de haven van Rotterdam, zowel binnen Nederland als in Duitsland, Noord-Frankrijk, België tot aan Basel. Ons kantoor bevindt zich in Zwijndrecht, op steenworp afstand van Rotterdam.

Container verschepen Rotterdam: ruime capaciteit in vloot

Container transport vanaf Rotterdam haven? Als logistiek dienstverlener hebben wij ruime ervaring met container transport van en naar Rotterdam. Met onze vaste vloot van zo’n 65 schepen vervoeren wij grote volumes containers van en naar de haven van Rotterdam. De container capaciteit van onze schepen die we toepassen varieert van 90 teu (op 3 lagen) voor een 85 x 9,50 m schip, tot en met 350 teu voor een groot koppelverband of een 135 m x 14,20 m schip (4 lagen). Stelt u zich voor dat u al deze ladingen over de weg moest vervoeren? Overweeg dus container transport van en naar de Rotterdamse haven over het water.

Vaste lijndiensten voor container transport

Ons container transport naar diverse bekende havens, zoals die van Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen vindt plaats zowel via de binnenvaart als op de grote Rijnroutes. Omdat op deze routes veel containertransport plaatsvindt, hebben wij hiervoor verschillende lijndiensten beschikbaar volgens een vast vaarschema. U kunt hier als inland terminal op inboeken. Zo regelt u uw volledige containertransport vanaf of naar de Rotterdamse haven. Maak ook gebruik van onze flexibele scheepvaartdiensten!

5 redenen voor container transport Rotterdam bij Pro-Log

Heeft u een complexe aanvraag voor containertransport van of naar de Rotterdamse haven? Onze specialisten varen al sinds 2005 wel op logistieke uitdagingen. We zetten graag onze kennis, ervaring en ons grote netwerk in om voor u de beste oplossing te vinden. We onderscheiden ons hierin:

•    Altijd een correcte planning bij levering en verscheping
•    Maatwerk: we zoeken altijd naar de meest gunstige transportoplossing voor u
•    24/7 bereikbaar
•    Duurzame schepen mogelijk
•    Altijd persoonlijk contact met een logistiek adviseur

Varen uw containers binnenkort naar Rotterdam met een van onze schepen?

Bel ons op 078 619 90 10 of vraag direct een offerte aan.

 

Vraag een offerte aan bij Pro-Log B.V.

Meer informatie of direct een offerte 
op maat aanvragen?

Neem contact met ons op