Meer informatie of een offerte aanvragen? Bel ons op 078 619 90 10 of vraag direct online aan.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Bel ons op 078 619 90 10 of vraag direct online aan.

Transport over water

De vloot van Pro-Log is ingericht om het maximale verzorgingsgebied te kunnen bereiken. Kleine schepen met afmetingen 63 x 7,20 meter, een laadvermogen van circa 800 ton en een containercapaciteit van 32 tot 48 Teu zijn speciaal ontwikkeld om in te zetten op het fijnmazige vaarwegennet in Nederland, België en Duitsland. Met deze kleinere schepen kan circa 80% van vaarwegen worden bereikt. Voor de grote volumestromen tussen de zeehavens Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen en Rijnbestemmingen tot Zwitserland worden grotere eenheden ingezet met een capaciteit variërend tussen 90 en 350 Teu.

Lijndiensten

De schepen van Pro-Log vervoeren de containers tussen de zeehavens en een groot aantal bestemmingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. De schepen worden ingezet volgens een vast schema van meerdere afvaarten, zodat een vast aan- en afvoervolume voor de inland terminals is gegarandeerd.

Innovatie

Een sterke neiging naar innovatie betekent een extra uitdaging voor Pro-Log. Klantgerichte dienstverlening en maatwerk is onze specialiteit.

Samenwerking

Door een intensieve samenwerking tussen Pro-Log en haar opdrachtgevers ontstaat een partnership waarbij: betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid, een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding, 24-uurs service, creativiteit en vervoerszekerheid centraal staan.

Contact

Wilt u graag gebruikmaken van de mogelijkheden die Pro-Log u biedt, neem dan contact met ons op en wij informeren u graag over uw opties. U kunt ons ook bereiken op: +31 78 619 90 10.

Vraag een offerte aan bij Pro-Log B.V.

Meer informatie of direct een offerte 
op maat aanvragen?

Neem contact met ons op