Meer informatie of een offerte aanvragen? Bel ons op 078 619 90 10 of vraag direct online aan.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Bel ons op 078 619 90 10 of vraag direct online aan.

Constructie vervoer

Het vervoeren van speciale producten zoals constructieladingen en projectladingen vragen om speciale aandacht en kennis. Pro-Log ziet het als logistiek dienstverlener op het vlak van transport over water als een uitdaging om ook de meeste complexe opdrachten tot een goed einde te brengen.

Vervoer constructie

Naast het vervoeren van standaard containers en bulkladingen zijn de medewerkers van Pro-Log getraind in het realiseren van speciaal transporten. Het vervoer van constructie vereist bijvoorbeeld inzicht in de afmetingen, de wijze van overslaan en eventuele condities die tijdens het vervoer van belang zijn.

Het belangrijkste deel van alle constructie kan Pro-Log met haar eigen vloot van 45 schepen in uiteenlopende typen vervoeren. Voor transporten die nog extremer zijn beschikt het bedrijf over een uitgebreid netwerk waarmee uiteindelijk iedere opdracht is in te vullen. In dat geval fungeert Pro-Log als bevrachter.

Maatwerk

Voor alle opdrachten met betrekking tot het vervoer van constructie geldt dat de specialisten van Pro-Log deze met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren. Daarbij gebruik makend van geavanceerde (plannings)software gecombineerd met ervaring en creativiteit. En uiteraard alles in goed overleg. Wilt u meer informatie over constructie vervoer neem dan contact met ons op.

Vraag een offerte aan bij Pro-Log B.V.

Meer informatie of direct een offerte 
op maat aanvragen?

Neem contact met ons op