Meer informatie of een offerte aanvragen? Bel ons op 078 619 90 10 of vraag direct online aan.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Bel ons op 078 619 90 10 of vraag direct online aan.

Bijzonder transport over water

Wist u dat bij de binnenvaart het brandstofverbruik in verhouding tot de lading, zeer laag is? Hierdoor is ook de CO2-uitstoot veel lager dan bij vervoer over de weg. Behalve dat de binnenvaart dus een duurzame sector is, helpt vervoer over water ook om het fileprobleem op te lossen. Steeds meer bedrijven kiezen daarom voor vervoer over water.

Wij vervoeren wekelijks bijzonder transport over water. Zoals bijvoorbeeld landbouwmachines, tanks, zeer breekbare goederen, pijpen of hijskranen. Een recente opdracht bestond uit het vervoeren van vakantiehuisjes. Elk transport wordt uitvoerig van tevoren gepland en met u besproken. Zodat u op de hoogte bent van hoe wij uw vracht veilig zullen afhandelen.

Voordelen: bijzonder transport over water

Pro-Log is gespecialiseerd in bijzonder transport over water. Ons team bestaat uit 11 ervaren specialisten en 80 schepen en kunnen grootschalige of eenmalige projecten aan. Wij voeren elk transport- en vrachtopdracht met plezier voor u uit. U kunt er op rekenen dat wij voor al uw bijzonder transport over water een veilige en snelle oplossing hebben.

Onze grootste voordelen:

  • Vlot, veilig en duurzaam: Door jarenlange ervaring is geen enkele opdracht ons te moeilijk
  • Multifunctioneel: U kunt ook een beroep op ons doen voor tijdelijke opslag
  • Milieubewust: Wij zorgen voor een lage CO2-uitstoot en zo min mogelijk geluidsoverlast
  • Flexibel: U kunt op rekenen voor incidentele of vaste opdrachten
  • De juiste knowhow in huis: Veel kennis over de vaarwegen en een groot netwerk van verschillende schepen

Kent u Pro-Log al?

Als  transportbedrijf in de binnenvaart leveren wij altijd maatwerk. Voor elke wens, budget en vracht vinden wij een passende oplossing. Als u met ons in zee gaat, kunt u rekenen op persoonlijk contact en uitstekende service. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat u nodig heeft en kunnen wij u zo snel mogelijk helpen.

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over exceptioneel transport over water via Pro-Log? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de talloze mogelijkheden en bijbehorende prijzen. Wij zijn ook telefonisch te bereiken via +31 78 619 90 10 en staan u graag te woord!

Vraag een offerte aan bij Pro-Log B.V.

Meer informatie of direct een offerte 
op maat aanvragen?

Neem contact met ons op